Як виглядатимуть оновлені фонтани на Театральній площі?

23.07.2020

Минулого тижня розпочався черговий етап реконструкції на Театральній площі. Біля паркану поставили інформаційний стенд, на якому зображені фонтани, які прикрашатимуть центральну частину міста.

Новий паспорт об`єкту зацікавив сумчан тим, що на фото майбутніх фонтанів стоїть водяний знак китайської фірми. “Почему реконструкцию Театральной площади – сердца города Сумы, –  проводят по китайской левой фотографии, скачанной с интернета? Колоссальные деньги из городского бюджета были выделены на это??? Кто вообще согласовал этот проект???” – ділиться враженнями Олексій Назаренко.

Проектувальник будівництва пояснює, що фото взяли із сайту виробника обладнання фонтанів: “Плануємо, що це буде динамічний фонтан, а на фото зображено один з моментів його роботи. Фірма, яка робить обладнання, вирішила поставити водяний знак, ми його не прибирали. Фонтани будуть одним з елементів благоустрою Театральної площі”.

На нові сумські фонтани збираються витратити близько 35 млн гривень. Будівництво планують завершити у 3 кварталі 2021 року.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: