У мерії Сум думають над логістикою на час ремонту вул. Харківської

23.07.2020

Міський голова Олександр Лисенко провів нараду щодо організації дорожнього руху на період повного перекриття вул. Харківська для укладання верхнього шару асфальту. Відповідні роботи розпочнуть у п’ятницю, 24 липня. Проходитимуть вони у кілька етапів. На першому шляховики укладатимуть верхній шар асфальту на ділянці від Харківського шляхопроводу в напрямку виїзду з міста.

У зв’язку з цим міський голова наголосив керівництву відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг і КП «Електроавтотранс» на тому, що виконання ремонтних робіт не повинно призвести до дезорганізації роботи громадського транспорту, адже він забезпечує підвезення працівників ПАТ «Сумихімпром». Директор з персоналу та соціальних питань ПАТ «Сумихімпром» Олег ТЕТЬОРКІН звернувся до керівництва міста за допомогою у підвезенні працівників заводу, яких майже 2500. Міська влада висловила готовність допомогти у вирішенні цього питання.

«Наше завдання – організувати рух пасажирського транспорту, щоб забезпечити підвезення працівників підприємства. Ремонтні роботи триватимуть протягом п’яти-семи днів. Намагатимемось виконати їх якомога швидше. По можливості, працюватимемо вночі. Прошу сумчан із порозумінням поставитись до перекриття. Це спричинить деякі проблеми для водіїв, але, по-іншому не можна, бо це складна і відповідальна робота», – сказав міський голова.

Керманич міста наказав відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг і КП «Електроавтотранс» наперед обміркувати можливості організації дорожнього руху на ділянках вул. Харківська, що перекриватимуться наступними.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: