«Не лінуйся! Рухайся!»: Сумчан запрошують до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу

23.07.2020

Управління молоді та спорту Сумської ОДА разом із регіональним відділенням «Спорт для всіх» приєднується до впровадження відкритого мультиспортивних простору в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Не лінуйся! Рухайся!».

Щосуботи, до 29 серпня, на різних спортивних майданчиках Сум будуть проводитися заходи, що передбачають організацію тренувань із тренерами, спортсменами, спортивними федераціями та хореографічними колективами з метою залучення городян до регулярних занять фізкультурою і спортом та пропагандою здорового способу життя.

Перші тренування під відкритим небом відбудуться вже цієї суботи. Танцювально-спортивну зарядку для всіх вікових категорій проведе керівник народного хореографічного колективу «Живчик» Мар’яна Орлова. Це прекрасна можливість спробувати себе і свою дитину в танцях.

Також усі бажаючі матимуть можливість спробувати себе в ролі гравця футбольної команди і приєднатися до показових тренувань із футболу за участю вихованців футбольного центру «Барса» під керівництвом тренера Володимира Кравчука.

Сумчан чекають у Сумському міському парку відпочинку ім. Кожедуба (біля колеса огляду) 25 липня об 11.00.

Слідкуйте за подальшими оголошеннями і повідомленнями про місце локацій відкритого мультиспортивного простору Сум.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: