У Сумах тролейбуси курсуватимуть за скороченими маршрутами

23.07.2020

Починаючи з 24 липня (п’ятниця), тролейбуси курсуватимуть за скороченими маршрутами.

«У зв’язку з укладанням верхнього шару покриття проїзної частини дороги від Харківського шляхопроводу в напрямку виїзду з міста, РУХ транспорту через зазначену ділянку буде ОБМЕЖЕНО (повне перекриття з 6:00 до 20:00). #1, #2, #12, #17 здійснюватимуть висадку пасажирів на зупинці «Лінійна», розвертатимуться через розворотне коло в районі депо та слідуватимуть за маршрутом у зворотньому напрямку; (*без заїзду на «Хімпром»); далі, до ПАТ «Сумихімпром» довозка буде здійснюватися автобусами: для цього пасажирам, що вийшли на зупинці «Лінійна», необхідно перейти на зупинку «СумДУ» (що біля маркету «АТБ») та пересісти в автобус.

*тролейбус #9 на період проведення ремонту дороги не курсуватиме;

**довозка до ПАТ «Сумихімпром» здійснюватиметься з 6:00 до 8:00 та з 15:00 до 19:00 (час орієнтований та може змінюватися).

Нагадуємо, що кожен пасажир ОБОВ’ЯЗКОВО повинен мати при собі засоби індивідуального захисту (пасажири без масок/респіраторів у салон допускатися не будуть). Зміни актуальні на весь період проведення ремонтних робіт на зазначеній ділянці», — повідомляють у КП «Електроавтотранс».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: