Блоки від RGM group — який обрати?

24.07.2020

Блок водовідвідний

Блок бетонний водовідвідний Б-5 має прямокутну форму з верхньою скошеною гранню і візуально схожий на дорожній бордюр. Застосовуються при будівництві водовідвідних конструкцій разом з іншими виробами водовідведення, перенаправляють потоки води в місця скидання води. Водовідвідні блоки перешкоджають підмиву краю проїжджої частини дощовими водами, таким чином подовжують термін служби і зберігають міцність дорожньої конструкції.

Блок упору Б-9

Блок упору Б-9 — це елемент системи водовідведення, що являє собою суцільний бетонний блок зі скошеною гранню з одного боку. Головне завдання цього елемента — приймати навантаження від важкого каналу, що складається з водостічних лотків. Блок встановлюється внизу насипу таким чином, щоб телескопічний лоток упирався в його скошену частину. Для цього велика частина блоку упору закопується в землю, залишаючи зовні тільки так звані «роги», які і служать для упору лотків і пропускають воду.

Тротуарні блоки

Тротуарні блоки – це один з найпотужніших видів залізобетонних виробів. Їх використовують для благоустрою тротуарів, пішохідних доріг, скверів, посадкових майданчиків громадського транспорту, тощо. Дорожнє будівництво використовує блоки у якості зміцнення конструкцій для відкосів насипів та виямок доріг. Також, додатковими функціями вважаються: розділення проїжджою частини від тротуарів, перешкоджання зміщенню ґрунту, укріплення дорожнього полотна.

Блок лежня

Залізобетонний блок лежня — витягнутий елемент прямокутної форми з поперечним перерізом у вигляді трапеції. Широко використовується у дорожньому і мостовому будівництві. Головне завдання блоку — створити надійну опору і стати оновою фундаментного типу в місцях сполучення.

Блок лежня використовується для з’єднання автомостів та шляхопроводів з насипом. Блок призначений для прогонових елементів мостів на промислових автодорогах під важкі автомобілі. У деякі різновидів блоків допускається використання елемента в суворих кліматичних умовах з температурою в зимовий час до -40 градусів.

Який саме блок обрати? Телефонуйте у RGM group за додатковою інформацією:

095-815-85-11

0542-655-069

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: