Що задекларував новий начальник поліції Сумщини?

24.07.2020

Як ми повідомляли, сьогодні, 24 липня, у Сумах відбулося представлення нового начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області. Ним став полковник Олександр Анохін, який до цього очолював поліцію Миколаївщини.

Журналісти проаналізували декларацію нового керівника Сумської поліції.

Єдиним джерелом доходів сім’ї поліцейського, яка складається із чоловіка, дружини і двох синів, минулого року була заробітна плата Олександра Анохіна у ГУНП в Миколаївській області. Минулоріч він заробив понад 628 тисяч гривень.

Олександр Анохін з нерухомості задекларував квартиру у Бахмуті Донецької області площею 72 квадрати, земельну ділянку на 9 соток у Щасливцевому Генічеського району Херсонської області, а також орендований будинок площею 87 квадратів і землю під ним у майже 5 соток. Крім того, у серпні минулого року керівник ГУНП в Миколаївській області отримав службову квартиру площею 83 квадратів, але чомусь у Херсоні.

У власності дружини перебуває автомобіль Toyota Land Cruiser 2012 року випуску, сам офіцер поліції жодних транспортних засобів не задекларував.

Накопичення сім’я зберігає в основному в готівковій гривні — 200 тисяч гривень готівки у дружини і 250 тисяч у чоловіка. Крім того, понад 43 тисячі гривень Олександр Анохін декларує на банківському рахунку.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: