На Сумщині горів житловий будинок

24.07.2020

24 липня о 00:46, на лінію екстреного виклику «101», надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в с. Вознесенка, Буринського району. На гасіння направили черговий караул 23-ї державної пожежно-рятувальної частини, якому довелося подолати відстань у 20 км від райцентру. Також було залучено пристосовану техніку місцевого агропідприємства.

По прибуттю на місце виклику було встановлено, що вогнем охоплено стіни та стелю на значній площі, побутову техніку та речі домашнього вжитку. Ускладнювало ситуацію те, що будинок був дерев’яний. Виникла загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі та розташовану поруч літню кухню. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 01:40 вдалося відвернути небезпеку і локалізувати загоряння. Витративши на гасіння близько 12 тонн води, о 05:12 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 одиницю та 1 працівника від місцевого агропідприємства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: