Роман Грищенко: «Ставлю завдання без втрати якості пришвидшити будівництво доріг місцевого значення»

24.07.2020

Про це зазначив голова облдержадміністрації під час наради щодо реалізації в області програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ.

«Сьогодні великий акцент робить влада на будівництві доріг та мостів. Будуть дороги – прийде інвестор в нашу область. А це нові підприємства – нові робочі місця, наповнення місцевих бюджетів», – зазначив Роман Грищенко.

Під час наради голова облдержадміністрації зупинився саме на якості та термінах виконання ремонтних робіт доріг місцевого значення.

Директор Департаменту з питань розвитку інфраструктури Володимир ДУДЧЕНКО повідомив, що наразі ведуться роботи на 6 з 22 об’єктах.

Повністю введена в експлуатацію дорога Кам’янка – Кам’янецьке. Роботи на об’єкті виконані на суму 2 мільйони 905 тисяч 498 грн, що становить 100% від загального обсягу робіт.

Тривають роботи на дорогах місцевого значення Погорілівка-Реутинці, Пристайлове-Кам’яне-Боровенька, Вороніж-Клишки, термін виконання цих робіт – до 1 серпня. Також до кінця серпня мають бути відремонтовані дороги Дубовичі-Воргол та Кривоносівка-Чернацьке.

По інших дорогах ремонтні роботи не розпочалися, вони або в стадії підписання договорів, або на етапі тендерних процедур.

Також під час наради заслухали виконавчого директора підрядної організації з ремонту доріг ТОВ «АМК Рем-буд» Юрія ДЕРКАЧА, який пообіцяв, що всі об’єкти будуть здані в експлуатацію вчасно.

«Я прошу замовника ремонтних робіт – ДП «Дороги Сумщини» та Департамент з питань розвитку інфраструктури не затягувати з цими процедурами і якнайшвидше розпочати ремонти, – наголосив Роман Грищенко. – Крім того, ставлю завдання підрядним організаціям – без втрати якості пришвидшити будівництво доріг місцевого значення. За можливості, буду здійснювати інспектування проведення ремонту».

Народний депутат України Микола ЗАДОРОЖНІЙ додав, що жителі ввіреного йому округу скаржаться, що дороги не ремонтуються: «Сьогодні через невчасне виконання ремонту Сумщина може недоотримати додаткове фінансування на будівництво доріг. Сумська облдержадміністрація робить все від неї залежне, щоб усі процедури велися швидко. Питання лише за підрядниками. Давайте працювати на результат, а результат – якісні дороги Сумщини».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: