Глухівчани штурмували прокуратуру, вимагаючи покарати вбивць молодого прикордонника

24.07.2020

Близько сотні місцевих жителів на чолі з батьками і родичами загиблого прийшли сьогодні до прокуратури, домагаючись справедливості.

Нагадаємо, що в ніч із 3 на 4 червня був по-звірячому вбитий молодий хлопець, прикордонник. 25-річний Сергій помер у реанімації, не приходячи до тями. Осіб, підозрюваних у тяжкому злочині, троє. Усі вони добре відомі в Глухові. Однак замість утримання під вартою хлопці вільно гуляють містом і навіть навколишніми селами. Усе це люди фіксують на камери, адже офіційно один із підозрюваних перебуває під домашнім арештом і цілодобовим наглядом.

На повідомлення громадян про порушення цього заходу правоохоронці не реагують. Прокурор Глухівського відділення Шосткинської прокуратури, до якого штурмом кинулися люди, сказав, що через суспільний резонанс справу передано в область. Родичів ця відповідь не влаштувала — вони вимагають негайного взяття вбивць Сергія під варту.

На даний момент до протестуючих додаються глухівчани, відступати від прокуратури місцеві жителі не збираються, поки не буде виконано їхню вимогу. Люди збираються перекривати трасу і вчинити самосуд над убивцями.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: