Середина-Будський район закрили: 7 нових випадків COVID-19

25.07.2020

Сьогодні, 25 липня, голова Середина-Будської районної державної адміністрації Віктор Губенко скликав районну комісію з питань ТЕБ та НС на позачергове засідання.

Необхідність у швидкому реагуванні виникла у зв’язку з інформацією від вірусологічної лабораторії Сумського лабораторного центру про підтверджені станом на 25липня випадки захворювання на коронавірусну інфекцію ще у 7 мешканців Середино-Будського району.

Відомо, що захворіли 2 особи по м. Середина-Буда та 5 осіб по смт Зноб-Новгородське. Серед захворілих є медичні працівники Середино-Будської підстанції Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ».

«З метою недопущення поширення осередку захворюваності нам необхідно розробити та негайно задіяти відповідний алгоритм дій, залучити всі служби і засоби для убезпечення мешканців району від можливого зараження на коронавірусну інфекцію», — зазначив Віктор Губенко.

На підставі рішення протоколу районної комісії з питань ТЕБ та НС на території Середино-Будського району з 26 липня посилюється протиепідемічний режим, заборонено всі масові зібрання, спортивні та розважальні заходи, обмежено рух транспорту на внутрішньорайонних маршрутах, припинено автобусне сполучення з містом Шостка, рух автобуса «Суми-Зноб-Новгородське» тимчасово змінено, зазначений рейс курсуватиме лише до м. Середина-Буда, до особливого розпорядження. Дотримання карантинного режиму контролюватиме мобільний пересувний блок-пост.

Відповідний протокол направлено до виконання органам місцевого самоврядування, службам та організаціям району, повідомляє Середино-Будська районна державна адміністрація.

Нагадаємо, станом на ранок 25 липня в області було виявлено 411 випадків COVID-19 (+14 за останню добу): у м. Суми — 5, Сумському р-ні — 1, м. Охтирка — 2, Недригайлівському р-ні — 3, Краснопіллі — 1, Краснопільському р-ні — 2.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: