Як завершився чемпіонат Сумської області з легкої атлетики?

25.07.2020

Турнір відбувся на стадіоні ІФК СумДПУ імені Макаренка і тривав два дні.

Вчора, 24 липня, у спортивній ходьби на 3000 метрів серед дівчат перемогу святкувала Софія Криловецька, серед жінок на дистанції 5 000 метрів – Юлія Балим. У юнаків та чоловіків перемоги святкували Микола Рущак та Ігор Главан.

Серед дівчат забіг на 100 метрів з бар’єрами виграла роменчанка Інна Рибалка. Михайло Москаленко з Ромен переміг у бігу на 110 метрів з бар’єрами серед юнаків, Сергій Янченко з Білопілля – у чоловіків.

Валентина Авраменко з Білопілля святкувала перемогу у штовханні ядра серед дівчат, Валерій Колодяжний з Великої Писарівки – у юнаків, Ігор Мусієнко – у чоловіків.

Охтирчанка Дарья Більська взяла «золото» у бігові на 1 500 метрів серед дівчат, роменчанка Тетяна Некроєнко – серед жінок. У юнаків на цій дистанції першим був Дмитро Тограчов, у чоловіків – конотопчанин Олександр Прудніков.

Нікіта Маслюк з Охтирки переміг у стрибках у довжину серед юнаків, Лариса Голубовська з Конотопу – у дівчат, Сергій Проневич – у чоловіків.

Роменчанка Єлизавета Землянікіна перемогла у бігові на 400 метрів серед дівчат, Ірина Коваль з Великої Писарівки у жінок, Андрій Нечипоренко у юнаків, Олександра Погорілко у чоловіків.

У метанні диску перемоги здобули Валентина Авраменко з Білопілля у дівчат, її чемляк Олекснадр Титаренко у юнаків, Ігор Мусієнко у чоловіків.

«Стометрівку» серед дівчат виграла Діана Гончаренко, серед жінок – Анна Цибульник, серед юнаків – роменчанин Нікіта Костецький, серед чоловіків – Володимир Супрун.

Сьогодні Людмила Шелест здобула «золото» у бігові на 5 000 метрів серед жінок. Віталій Івах серед чоловіків.

Конотопчанка Олександра Чепель стала кращою серед дівчат у метанні списа, охтирчанин Денис Бойко у юнаків, конотопчанин Владислав Паляничка у чоловіків.

Дарина Горгуль посіла перше місце у потрійному стрибку серед дівчат, Євген Слободянюк з Черкас – у чоловіків.

У бігові на 300 метрів з бар’єрами серед жінок перемогла Олександра Боровенська з Білопілля. У юнаків перемогу на цій дистанції святкував Іван Баскаков. У чоловіків 400 метрів з кращим часом пробіг Євгеній Швець з Білопілля.

Діана Гончаренко здобула «золоту» медалі у бігові на 200 метрів серед дівчат, Анна Цибульник у жінок, охтирчанин Ніката Маслюк у юнаків та Олександр Погорілко у чоловіків.

Діана Гриб з Охтирки була кращою у бігові на 800 метрів у дівчат, Ірина Коваль з Великої Писарівки у жінок, Дмитро Торгачов у юнаків та Костянтин Ожійов у чоловіків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: