Вибухнув будинок: подробиці пожежі з постраждалим на Сумщині

27.07.2020

Як ми повідомляли, 27 липня о 1.36 до служби «104» м. Шостки надійшов виклик із повідомленням про вибух по вул. Ушакова, 63. За зазначеною адресою виїхала бригада аварійно-диспетчерської служби АТ «Сумигаз».

«У будинку, де сталась подія, зафіксовано самовільну заміну газового обладнання. Зазначений факт свідчить про втручання до системи газопостачання, що могло стати ймовірною передумовою вибуху. Газорозподільна мережа до сусідніх будинків не пошкоджена», — зазначають фахівці аварійно-диспетчерської служби.

Нагадаємо, внаслідок пожежі повністю згорів будинок, пошкоджені господарчі будівлі, травмований чоловік 1992 р.н. Він отримав термічні опіки голови, тулуба, обох верхніх і нижніх кінцівок ІІ ст., до 60 % площі поверхні тіла, госпіталізований до хірургічного відділення Шосткинської ЦРЛ.

«Сумигаз» вкотре закликає споживачів природного газу не порушувати правила безпеки: не проводити самостійно роботи з ремонту, реконструкції чи заміни газових приладів і не наражати на небезпеку себе та своїх рідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: