Стихійники з вул. Засумська перейдуть на Центральний ринок?

27.07.2020

За словами начальника міськінспекції з благоустрою Руслана Голопьорова, минулого тижня в обласному центрі відбулася нарада з приводу стихійної торгівлі.

«Домовилися з керівником Центрального ринку, що вони до 4 серпня підготують торговельний майданчик — щоб можна було перенести стихійний ринок на ЦР, а також на інші території, де у нас є ринки. Так що з 4 серпня територія ринку буде відкрита для всіх бажаючих торгувати. Це додаткова площа, яка була дана ринку в оренд », — зазначив посадовець.

Чи є взаємопорозуміння з торговцями — поцікавився перший заступник мера Сум Володимир Войтенко. На це Голопьоров відповів: «З 27 липня працівники ринку, працівники торгівлі та ми будемо пояснювати людям, де можна торгувати, а потім почнемо карати за торгівлю на вул. Засумській, Набережній р. Стрілки і Шевченка в невстановлених місцях. На фруктово-овочевих точках також працюватимуть мобільні групи. Ми будемо застосовувати нові санкції — у плані порушення вимог карантину. Так, минулого тижня склали вже 4 протоколи за порушення карантинних заходів».

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: