На Сумщині знайшли боєприпаси обабіч дороги

27.07.2020

Про знахідку до Конотопського відділу поліції повідомив 46-річний житель районного центру. Чоловік, проїжджаючи повз, звернув увагу на незрозумілі предмети обабіч дороги, тож вирішив роздивитися їх поближче. А коли зрозумів, що знайдені речі дуже схожі на боєприпаси, одразу зателефонував до поліції.

На виклик негайно прибула слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції на чолі з керівником підрозділу, а також сповіщені фахівці-вибухотехніки Головного управління Національної поліції у Сумській області. Місце події огородили та виставили поліцейську охорону.

В ході огляду місця події та прилеглої території правоохоронці виявили предмети, схожі на димові шашки, гранати та порохові трубки. Всі виявлені знахідки вилучені та направлені на експертне дослідження.

За вказаним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та відпрацьовують версії можливого походження знайдених боєприпасів. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: