Історію про вбивство молодого прикордонника із Сумщини покажуть на ток-шоу “Говорить Україна”

27.07.2020

Один із випусків ток-шоу “Говорить Україна” буде присвячений вбивству 25-річного прикордонника із Глухова. Про це у Фейсбуці повідомила Оксана Ковальова.

“Шеф – редактор “Говорить Україна” затвердила мою тему про вбивство 25-річного Сергія. .. І ще: в рамках програми ситуація може бути перевернута з ніг на голову, і те, що люди бачать на екрані, як правило сильно відрізняється від того що очікували звернулися. Ток-шоу воно і є ток – шоу. Тому не забувай приказку “Сім разів відміряй …”, – написала вона.

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, біля скверу Бортнянського та Березовського у Глухові сестра Сергія Кобцева Юлія розпочала збір підписів. Говорить, що основна мета – привернути якомога більше уваги суспільства до даної справи, щоб правоохоронці належним чином проводили розслідування смерті її брата. Підписи будуть передані місцевим та обласним органам влади.

Як ми повідомляли раніше, у ніч із 3 на 4 червня був по-звірячому вбитий молодий хлопець, прикордонник. 25-річний Сергій помер у реанімації, не приходячи до тями. Осіб, підозрюваних у тяжкому злочині, троє. Усі вони добре відомі в Глухові. Однак замість утримання під вартою хлопці вільно гуляють містом і навіть навколишніми селами. Усе це люди фіксують на камери, адже офіційно один із підозрюваних перебуває під домашнім арештом і цілодобовим наглядом.

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: