Суми зміцнюють дружні зв’язки з містами-партнерами

27.07.2020

Перший заступник очільника Сум Володимир ВОЙТЕНКО обговорив з представниками міст-партнерів міста Кутаїсі (Грузія) питання зміцнення дружніх зв’язків між Сумами і муніципалітетами та розвиток економічної спроможності міст.

Зустріч із представниками муніципалітетів міст-партнерів міста Кутаїсі (латвійська Валка, естонські Валга та Тарту, польска Познань, литовський Каунас, молдовський Унгень, румунський Яси та українські Суми, Харків і Дніпро) відбулась у режимі онлайн.

Протягом відеоконференції «Кращі практики в подоланні коронавірусної інфекції COVID-19 в містах-партнерах» учасники ділилися інформацією про поточний стан справ, власним досвідом міст у боротьбі з інфекцією та планами на майбутнє.

«Для нас важливий досвід інших міст і країн у питанні подолання поширення коронавірусної інфекції. Наше місто підтримує активне спілкування з містами-партнерами, адже в час кризи має бути всебічна підтримка одне одного. Лише спільними зусиллями, реалізуючи нові проєкти, націлені на розвиток економіки, нам вдасться протистояти викликам сьогодення», – зауважив перший заступник міського голови.

Він також наголосив, що пандемія не перешкода розвитку та зміцненню дружніх зв’язків із містами-партнерами Сум, навпаки, саме зараз міжнародна співпраця набуває особливого значення коли перед громадянами, муніципалітетами та державами постають нові, пов’язані з пандемією, виклики.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: