Винесли вирок молодику, який у свій день народження побив охоронця до смерті

27.07.2020

Липоводолинським відділом Роменської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно юнака, який позбавив життя односельця.

Нагадуємо, що 3 серпня 2018 року близько 22:00 компанія молодих людей після святкування дня народження вирішила розважитись на дитячому батуті, зайшовши на територію, що охороняється. Компанію нетверезих молодиків зустрів охоронець, який зробив їм зауваження, після чого й розпочався конфлікт. Під час суперечки іменинник, якому того дня виповнилось 19 років, наніс кулаком 2 удари по обличчю 45-річному охоронцеві. Внаслідок чого потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження і впав без свідомості. По приїзду швидкої було констатовано його смерть.

У суді обвинувачений визнав, що наносив удари чоловікові, однак не допускає, що саме від цього настала смерть потерпілого.

За вироком Липвоводолинського районного суду обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого) КК України та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: