На Сумщині рятують лелеку, який з поламаною кінцівкою залетів у вікно будинку

27.07.2020

Сьогодні, 27 липня, в одній із приватних ветеринарних клінік Сум  прооперували лелеку зі зламаною лапою. Про це  повідомила  зоозахисниця Іванна Голубцова.

«Зателефонували люди з с.Вільми Сумського р-ну з проханням допомогти в лікуванні лелеки зі зламаною лапою. Птах був доставлений в одну из клінік міста, де був обстежений і прооперований. Перелом був досить складним і операція забрала багато часу, аби зшити розірвані м’які тканини, зупинити кровотечу та зафіксувати кістки металевими конструкціями. Зараз птах на післяопераційній перетримці і реабілітація займе немало часу.

Люди, котрі його привезли, погодилися піклуватися про нього протягом всього періоду відновлення. Залишилася заборгованість за операцію майже 3 тис грн. Крім того, попередній борг за лікування інших тварин був біля 4,5 тис гр, тому загальна заборгованість зараз складає 7,367 тис гр. Дуже прошу відгукнутися всіх небайдужих у погашенні боргів. Ці тварини нічиї конкретно, але вони, в той же час, всі наші, адже ми маємо нести за них відповідальність і, окрім нас ніхто цього не зробить. У кого є можливість, залишайте посильну фінансову допомогу в клініці на Харківській, 9/1, або Кондратьєва, 125. Кому зручно — на карту: 5168 7573 9819 3237. Голубцова Іванна Іванівна», — написала зоозахисниця.

Вся звітність буде викладена у вигляді чеків з клініки, передає sumy.today.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: