Олександр Тесленко запускає виробництва RGM group на повну потужність

28.07.2020

RGM group пишається не тільки своїми дорогами та мостами, а перш за все людьми, які прикладають максимум зусиль для того, щоб сумчанам було комфортно жити у рідному місті.

Олександр Тесленко приєднався до колективу RGM group рік тому, і вже став надійним товаришем для колег, відповідальним спеціалістом для керівництва та наставником для однодумців.

«Працює Олександр головним енергетиком та забезпечує безперебійну подачу електроенергії на виробничі потужності та офіси компанії. Маючи за плечима 10-літній досвід роботи енергетиком, Олександр разом зі своєю командою якісно та оперативно обслуговує великі та сучасні виробництва RGM group. Будь-який збій в роботі може призвести до затримки виробництва та забезпечення будівництв Сумщини асфальтобетонними сумішами та товарним бетоном. Дякуємо хлопці, що розумієте масштаби відповідальності і виконуєте свою роботу на найвищому рівні.

Нещодавно Олександр Тесленко разом зі своєю командою переніс всю лінію електропередач на виробничій базі в Степанівці, що забезпечить функціонування нової лінії з розвантаження. Тепер компанія у кілька разів швидше розвантажуватиме цілі ешелони будівельних матеріалів, систематично забезпечуючи потреби замовників у найкоротші терміни.

Коли всі процеси запущено і заводи працюють на повну потужність, Олександр повертається додому, де на нього чекають кохана дружина та шестирічний Олежка.

Пишаємося нашими людьми і бажаємо сімейного затишку їхнім родинам!

Олександре, дякуємо, що ти в нашій команді!», — ідеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці RGM group.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: