У парку імені Кожедуба хочуть збудувати аквапарк

28.07.2020

Про об’єкти туристичної галузі, що можуть стати цікавими для іноземних інвесторів, розповів, презентуючи інвестиційний потенціал Сумщини, голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко.

Зокрема, під час презентації, як привабливий інвестиційний проєкт, розглядалося улюблене місце відпочинку жителів обласного центра – сумський міський парк імені І.М.Кожедуба.

«Парк розташований у самому центрі м. Суми, його площа –58 га. Можливості: створення сучасного парку атракціонів на базі парку; створення майданчиків для концертів, масових заходів; створення зон для занять фізкультурою та спортом, – розповів Роман Грищенко. – Також серед перспектив розвитку парку – будівництво критого аквапарку. Саме міський парк ім. І.М.Кожедуба розглядається як одне з місць його будівництва. Також ми можемо запропонувати й інші ділянки, котрі оглянемо з вами пізніше».

За словами губернатора, сьогодні жителі Сумщини постійно відвідують інші міста України,аби відпочити в аквапарках. Відтак, створення подібного аквапарку на Сумщині сприяло б не лише розвитку туризму, а й покращенню інфраструктури розваг. Говорив Роман Грищенко і про туристичні об‘єкти. Посадовець запропонував інвесторам співпрацювати з Сумщиною і у цьому напрямку.

Представник компанії інвестора повідомив, що вони готові інвестувати в розвиток туризму на Сумщині. Також їх цікавить питання розбудови сумського аеропорту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: