Знайшли пасажира маршрутки, який підібрав чужий телефон та вийшов

28.07.2020

Поліцейські Сумщини розкрили дві крадіжки мобільних телефонів.

Одна з подій сталася у Липоводолинському районі. Перебуваючи в якості пасажира у маршрутному таксі, 26-річний чоловік помітив, що в однієї з пасажирок під сидіння випав мобільний телефон. Користуючись нагодою, молодик «прихопив» його собі та вийшов на найближчій зупинці. Уже пізніше 38-річна жінка виявила зникнення гаджета та звернулася по допомогу до поліції. Провівши ряд розшукових заходів, правоохоронці встановили особу та затримали крадія. Сам він пояснює, що телефон взяв для власного користування.

В іншому випадку з заявою про крадіжку до поліції звернувся 42-річний житель Білопільського району. Він розповів, що з його будинку зник мобільний телефон. У скоєному підозрює свого 26-річного знайомого, який був у нього в гостях. Правоохоронці відразу розшукали ймовірного злодія. Останній зізнався у скоєному та розповів, що викрадений гаджет ховає у сіннику.

Обидва мобільні пристрої поліцейські вилучили, а відносно зловмисників відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За вчинене їм загрожує до трьох років позбавлення волі, повідомив відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: