З’явилося відео ДТП, в якій збили велосипедиста

28.07.2020

Автопригода сталася 27 липня, близько 21:30, на вулиці Герасима Кондратьєва.

За попередніми даними, 22-річний водій автомобіля BMW допустив наїзд на велосипедиста, який, за словами керманича легковика, різко почав перестроюватися. Попередньо, вони рухалися в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП 26-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його доправили до медичної установи, де лікарі зафіксували в нього відкритий перелом кісток гомілки та забійна рана тім’яної лобної ділянки.

Інспектори огородили місце ДТП та викликали слідчо-оперативну групу, яка й з’ясовуватиме причини та обставини події.

У Сумах внаслідок ДТП травмований велосипедист

У Сумах внаслідок ДТП травмований велосипедист https://youtu.be/supUSCR5llo Автопригода сталася 27 липня, близько 21 години 30 хвилин, на вулиці Герасима Кондратьєва.За попередніми даними, 22-річний водій автомобіля BMW допустив наїзд на велосипедиста, який, за словами керманича легковика, різко почав перестроюватися. Попередньо, вони рухалися в попутному напрямку.Внаслідок ДТП 26-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його доправили до медичної установи, де лікарі зафіксували в нього відкритий перелом кісток гомілки та забійна рана тім’яної лобної ділянки.Інспектори огородили місце ДТП та викликали слідчо-оперативну групу, яка й з’ясовуватиме причини та обставини події.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубликовано Патрульна поліція Сумської області Вторник, 28 июля 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: