Визначені переможці чемпіонату Сумщини з тенісу

28.07.2020

Чемпіонат Сумської області з тенісу розіграли у сумському парку ім. Кожедуба. Змагання тривали два дні й 28 липня визначились переможці змагань у шести категоріях.

Юнаки та дівчата змагались на кортах муніципального спортивного клубу «Тенісна академія». За два дні визначили переможців у трьох вікових групах – серед спортсменів до 12 років, до 14 років та дорослих.

У дівчат до 12 років у фіналі зустрілись Єлизавета Довгопол та Варвара Касьянова. Перемогу у матчі святкувала Єлизавета, яка віддала суперниці лише один гейм – 6:1. Говорить, перемога була нелегкою. «Тому що моя суперниця Варя, вона дуже гарно бігає, дістає всі м’ячі. Було дуже важко», — розповіла Єлизавета.

У спортсменок до 14 років на турнір заявилися чотири учасниці, тож вони грали по колу. У підсумку, в останньому матчі турніру зустрілись тенісистки, які до цього святкували дві перемоги — Софія Гриценко та Катерина Соловей. Перемогу у «золотому» матчі з рахунком 6:0 здобула Софія Гриценко.

У головному матчі чемпіонату області у категорії «Дорослі» зустрілись Анна Барсегян та Ангеліна Мальована. На початку гри спортсменки йшли рівно (2:2), але перемогу все ж такі здобула Анна, яка перемогла суперницю з рахунком 6:2. До своєї перемоги чемпіонка ставиться скептично. «Я щось не задоволена цією перемогою. Не дуже гідно перемогла», — говорить Анна.

Серед хлопців до 12-ти років чемпіоном Сумської області 2020-го року став Іван Міщенко, серед спортсменів до 14-ти років перше місце посів Денис Тарасенко, у дорослих «золото» здобув Микита Петрушенко.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: