У Кролевці люди стали частіше зустрічати небезпечних змій

28.07.2020

Сьогодні, 28 липня, у соціальній мережі кролевчанка Людмила Агеева поділилася фотографією, на якій зображена гадюка. Вона повідомила, що стала свідком, як метрова рептилія лазила по винограду, що росте на балконах людей по проспекту Миру, 8.

З’ясувалося, що змій тут бачать не вперше, але, щоб убезпечити людей від небезпечної змії, звернутися кролевчанам практично нікуди. Адже ні рятувальники ДПРЧ-22 міста Кролевець, ні фахівці Держпродспоживслужби, ні комунальники не займаються такими “сусідами”, у них для цього немає ні засобів, ні навичок, повідомляє 05453.com.ua.

Як розповів т.в.о. начальника Кролевецького відділення поліції Андрій Демченко, люди, довіряючи, правоохороням, вже зверталися з приводу виявлення гадюки на своєму подвір’ї, і тоді поліцейські намагалися її спіймати, проте мудра рептилія більше не з’являлася, і проблема була вирішена сама собою.

У Кролевці цього літа це вже другий випадок близького контакту людей з гадюками, у першому – чоловіка вкусила змія на “5 кар’єрі” під час купання у водоймі. Він звернувся до лікарні, проте в останній момент відмовився від медичної допомоги. Наразі з чоловіком все гаразд.

Змії є холоднокровними тваринами і найбільш активні вони саме в спеку, тож варто на це зважати. Змію краще обійти, вони, найчастіше, самі не нападають, а лише захищаються, тож не чіпайте і не дратуйте її.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: