Приймальне відділення Глухівської лікарні очікує на капітальний ремонт

29.07.2020

За наказом Міністерства розвитку громад на території України на капітальний ремонт приміщення приймального відділення некомерційного підприємства “Глухівська міська лікарня” буде виділено 9620 000 гривень.

“У зв’язку з ліквідацією Глухівського району, у людей виникає маса питань. Одним з них – це майбутнє нашої лікарні. Хочу запевнити, все буде добре. Наша лікарня була визначена опорною і на сьогодні цей статус збережений. В рамках створення опорних лікарень передбачається реконструкція приймальних відділень і на це виділені гроші державного бюджету. Найближчими днями буде завершено проект реконструкції та розпочато процедури визначення виконавця робіт, згідно з чинним законодавством”, – повідомив секретар міської ради Юрій Бурлака у коментарі hlukhiv.info.

Глухівська лікарня знаходиться в переліку об’єктів, що фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я в госпітальних округах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: