До Сум приїхала збірна України з панкратіону та греплінгу

29.07.2020

У Сумах розпочався тижневий збір збірної команди України з панкратіону та греплінгу. Тренуються спортсмени у спортивній залі комплексу Сумського державного педагогічного університету ім. Макаренка.

Представники Сумської, Харківської, Полтавської, Вінницької, Одеської та Київської областей зібрались у Сумах. Усього – понад п’ятдесят спортсменів.

Панкратіаст Ігнат Тєлєгін представляє місто Київ.і розповідає, що не вперше приїздить на тренувальний збір до Сум. “Все відмінно. Чудова атмосфера. Є з ким тренуватися, хороший тренерський штаб. Ось уже третій раз приїжджаю сюди і отримую відмінну підготовку до змагань”, – говорить спортсмен.

Греплер Герман Городецький сам з міста Українка, хоча представляє на всеукраїнських змаганнях Сумську область.”Збори це хороший обмін досвідом. Приїхало багато людей з різних регіонів. Ми опрацьовуємо техніки, хтось працює по панкаратіону, фул-контакту. Добре спарингують хлопці – на цьому всьому ростемо”, – вважає Городецький.

Греплерка сумчанка Світлана Скрипник – найлегша учасниця цих зборів. “У моїй ваговій категорії зараз, на жаль, немає дівчат. А тут сама маленька, так скажемо. Але борюсь з дівчатами, які важчі за мене”, – розповідає Світлана.

Сумчанин Кирило Горобець говорить, що боротися краще за повних трибун, коли відчуваєш підтримку вболівальників. “На великій арені приємніше набагато битися, коли багато глядачів, багато друзів приїздять, підтримують. Ця підтримка відчувається, мотивує”, – говорить спортсмен.

Протягом тижня учасники зборів готуватимуться до чемпіонатів світу з греплінгу та панкратіону, які прийматимуть, відповідно, Сербія та Туреччина.

“Задача – розширити технічний арсенал, підготувати тактичні задумки для участі у чемпіонаті світу, обмін досвідом, і вийти на пік спортивної форми”, – розповідає тренер збірної України з панкратіону та греплінгу Сергій Чередниченко.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: