Влада Сумщини анонсувала старт інвестицій до регіону

29.07.2020

Інфраструктура, туризм, агропромисловий комплекс, промисловість – це ті напрямки, на реалізацією яких будуть надходити інвестиційні кошти. Заступник голови облдержадміністрації Віталій МАКСИМЕНКО детально розповів про старт інвестицій до регіону.

«За результатами вчорашньої зустрічі з турецькими інвесторами, ми побачили їхню реальну зацікавленість та готовність вкладати кошти в розбудову Сумщини. Це є позитивом, і, насамперед – предметом нашої роботи, що забезпечить стрімкий розвиток області та створення нових робочих місць. Сьогодні ми говоримо про нові технології та багаті ресурси нашої області, які потрібно використати задля прогресу економіки Сумщини», – зазначив Віталій Максименко.

Також, посадовець повідомив, що всі заступники голови облдержадміністрації, отримавши доручення від очільника облдержадміністрації Романа ГРИЩЕНКА, вже перейшли в практичну площину реалізації інвестпроєктів.

«Наразі є певна пріоритетність тих чи інших інвестиційних проєктів, що обумовлена зацікавленістю власне самих інвесторів, – зазначив він. – Це стосується розвитку інфраструктури, агропромислового комплексу, промисловості та туризму».

Зокрема, Віталій Максименко, який займається в області реалізацію державної політики в сферах економічного і соціального розвитку, промисловості, регіональної політики, децентралізації, розвитку підприємництва та агропромислового комплексу, ставить першочерговим завдання – спрямувати інвестиційні надходження до аграрного сектору Сумщини.

«В області ми маємо зосередити всі зусилля на реалізації процесу від виробництва сировини – до продукції кінцевого споживання», – зазначив посадовець.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: