Китайські інвестори зацікавлені у співпраці з підприємствами Сумщини

30.07.2020

Заступники голови облдержадміністрації Тетяна МИРОНЕНКО та Сергій ПАХОЛЬЧУК провели робочу зустріч з інвесторами з КНР щодо потенційних можливостей двостороннього економічного співробітництва.

«Ми даємо «зелене світло» всім, хто готовий вкладати кошти у розвиток нашого регіону, гарантуємо цілковитий захист ваших інвестиційних проєктів та прозорість у роботі. Сумська обласна державна адміністрація готова розглянути всі пропозиції інвесторів щодо розбудови промислових та інфраструктурних об’єктів на території нашого краю», – підкреслила Тетяна Мироненко, розповідаючи про інвестиційні проєкти регіону.

Зокрема, Тетяна Мироненко запросила майбутніх інвесторів до співпраці над такими проєктами як ремонт доріг, переробка сміття, очищення води, машинобудування, агропромисловий комплекс та інші. «Головне завдання нині в області – покращити якість життя людей, зменшити кількість безробітних. Хотілося б найближчим часом представити жителям Сумщини 1-2 наші спільні з Китаєм проєкти», – наголосила вона.

У свою чергу, Сергій ПАХОЛЬЧУК, заступник голови облдержадміністрації, акцентував увагу на затребувані напрямки спільної з інвесторами діяльності – сфера будівництва, енергоресурси, інноваційні технології. «Наша область зацікавлена у тому, щоб співпраця із КНР розвивалася так само стрімко, як і сама економіка Китаю», – зазначив він.

Інвестори виявили чималу зацікавленість у подальшому розвитку проєктів щодо будівництва на Сумщині доріг, заводів, очисних споруд на вигідних економічних умовах.

По завершенню першої зустрічі сторони акцентували увагу на потребі узгодження подальших планів співпраці у сфері інвестицій. Відтак, учасники зустрічі домовилися про налагодження постійних контактів та передачу інформації про сфери, обопільно вигідні для інвестування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: