Тепер українці будуть долати відстань від Сум до Богодухова комфортною автотрасою

30.07.2020

В межах програми «Велике будівництво» та на замовлення регіональної Служби автомобільних доріг, RGM group продовжує ремонтувати дорогу державного значення від Сум до Богодухова Харківської області.

Наразі дорожні бригади ремонтують дороги в межах с. Мезенівка Краснопільського та Пожня і Вільне Великописарівського районів. Уже укладено вирівнюючий шар із суміші піщано-щебеневої, укріпленої цементом до марки 20.

Сьогодні дорожники RGM group якісно вирівняли понад 900м дорожнього покриття асфальтобетонною крупнозернистою сумішшю типу Б до 10 см та поступово починають відновлювати узбіччя доріг.

Підприємства компанії RGM group уже не перший рік працюють за принципом «будуємо якісно і безпечно», використовуючи будівельні матеріали власного виробництва. Вся продукція має відповідні випробувальні протоколи незалежних лабораторій, що атестовані на проведення таких експертиз.

Враховуючи високі темпи робіт, уже незабаром жителі Сумщини подорожуватимуть від Сум через Краснопілля до Богодухова європейськими дорогами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: