У Середино-Будському районі всі працівники «швидкої» на самоізоляції

30.07.2020

Сьогодні у Середино-Будській РДА відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Головний лікар «КНП Середино-Будська центральна районна лікарня» Вікторія Муляр проінформувала членів комісії, що за інформацією Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України на території району наразі зафіксовано 13 випадків захворювання на COVID-19. 51 аналіз відібрано та знаходиться на обстеженні. Результати будуть відомі завтра.

Всі карантинні заходи прийняті на попередніх засіданнях комісій тривають. Що стосується громадського транспорту, то питання щодо відновлення перевезення пасажирів на період карантину на території Середино-Будського району буде прийнято на наступному засіданні комісії у понеділок, 3 серпня, і залежатиме від результатів тестів на коронавірусну інфекцію.

У зв’язку з тим, що працівники екстреної медичної допомоги знаходяться на самоізоляції, невідкладну допомогу на території міста Середина-Буда та району відстанню до 15 км забезпечуватиме невідкладна медична допомога «КНП Середино-Будська ЦРЛ». Решту території району обслуговуватимуть бригади «екстреної» Ямпільського та Шосткинського районів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: