У Конотопі — уже шестеро інфікованих, пов’язаних із 58-ю ОМПБ

30.07.2020

Сьогодні в офіційній статистиці Сумського обласного лабораторного центру з’явилися два нові випадки COVID-19 по Конотопу.

Як виявилося, обидва хворих пов’язані зі спалахом коронавірусу в 58-й окремій мотопіхотної бригади. Про це повідомив заступник директора лабораторного центру Михайло Мацюк: «Маємо на сьогодні двох контактних із числа тих, у кого коронавірус був виявлений раніше».

Нагадаємо, про позитивний результат ПЛР-тесту першого хворого стало відомо ще 19 липня. У чоловіка — кілька серйозних захворювань, з приводу яких він проходив лікування в профільній медустанові Києва. Коли повернувся в частину — у бійця була підвищена температура, він скаржився на погане самопочуття. Військовослужбовець терміново був госпіталізований в інфекційне відділення Конотопської ЦРЛ, де у нього діагностували COVID-19. П’ятьох бійців, які жили з ним в одному приміщенні, і медиків обстежили. Також тестування на коронавірус пройшли близько 90 військовослужбовців.

23 липня мер Конотопа повідомив про чотирьох офіційно підтверджених випадків інфікування в 58-й ОМПБ, а пізніше — про п’ятий виявлений випадок коронавірусу у військовослужбовця цієї бригади, а також у його трирічної доньки.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: