З’явилося відео, як патрульні затримали гвалтівника в Сумах

31.07.2020

“Мене та ще одну дівчину намагався зґвалтувати невідомий, терміново приїжджайте”, – таке повідомлення нещодавно отримали патрульні.

З’ясувалося, що ввечері 22-річна жінка разом зі своєю малолітньою дитиною поверталася додому вулицею Заливною. Коли вона зупинилася, аби поправити взуття дитині, ззаду на неї накинувся невідомий чоловік. Він повалив її на землю та почав душити, ймовірно, з метою подальшого зґвалтування. На крики жінки відреагували знайомі, які знаходились неподалік. Побачивши чоловіків, наляканий нападник кинувся втікати. Доки громадяни надавали допомогу жінці, неподалік знову пролунав жіночий крик. Чоловіки знову кинулися на допомогу, де побачили цього ж напівоголеного чоловіка, який напав на дівчину. Вони відтягли злочинця від 15-річної дівчини, а той швидко втік з місця події. В цей час до поліції вже телефонувала жінка, на яку був вчинений перший напад.

Отримавши прикмети зловмисника, вартові порядку кинулися на його пошуки.

“Під час пошуків ми говорили іншим жінкам, аби вони були уважними, обережно та максимально швидко йшли додому. Самого ж громадянина вдалося оперативно розшукати по гарячих слідах. Він переховувався у кущах на вулиці Героїв Крут. Ми затримали його, одягнувши кайданки, а також викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції”, – розповідає поліцейський 3-ї роти УПП в Сумській області В’ячеслав Захарченко.

Затриманим виявився 35-річний сумчанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу та зґвалтування.

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (Сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи) ККУ. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та вже оголосили підозру у вчиненні злочину.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: