Заступник губернатора: «Укртрансбезпека має працювати 24/7, щоб забезпечити постійний контроль габаритно-вагових обмежень»

31.07.2020

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Банніков провів перше засідання робочої групи щодо недопущення порушень перевізниками габаритно-вагових обмежень на автомобільних дорогах Сумської області.

«Наразі на Сумщині реалізується проєкт «Велике будівництво», у рамках якого будуються і ремонтуються місцеві дороги. Тож разом з цим, важливо максимально захищати наші автошляхи і берегти їх від руйнування, зокрема,і вантажівками», – зазначив заступник губернатора. Він наголосив на тому, щоб інспектори Управління Укртрансбезпеки в Сумській області спільно з Нацполіцією працювали 24/7 для того, аби слідкувати за дотриманням необхідних габаритно-вагових обмежень.

За результатами засідання робочої групи, Сергій Банніков надав доручення керівникам профільних структурних підрозділів опрацювати питання щодо встановлення дорожніх знаків «Рух вантажного транспорту заборонено» на визначених автошляхах Сумщини аби уникнути руйнування дорожнього полотна габаритно-ваговим транспортом.

Також Управлінню Укртрансбезпеки у Сумській області та управлінню патрульної поліції у Сумській області було доручено узгоджувати місця дислокації габаритно-вагових комплексів на місцевих автомобільних дорогах при формуванні щотижневих планів спільного контролю та забезпечити моніторинг руху великовагових транспортних засобів на території Сумщини.

Довідково. Розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації утворено тимчасову робочу групу з метою ефективного моніторингу заходів, спрямованих на недопущення порушень перевізниками габаритно-вагових обмежень на автомобільних дорогах Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: