Влада Сум проводитиме особисті прийоми громадян в режимі онлайн

03.08.2020

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради, надав доручення структурним підрозділам міської ради підготуватись до проведення особистих прийомів керівництвом міста в онлайн-режимі.

Очільник Сум зауважив, що у зв’язку з карантинними обмеженнями особисті прийоми не проводились, а усі звернення сумчан приймались в письмовому та онлайн-режимі, проте нині назріла необхідність повернутись до усталеної форми, але, зважаючи на епідситуацію, проводити особисті прийоми громадян дистанційно.

«У зв’язку з обмеженнями по карантинних заходах, ми з вами не проводимо особисті прийоми, вважаю, що це неправильно. Треба розпочинати дану роботу, але поки є відповідні карантинні заборони, ми робитимемо це онлайн. Думаю, що це можливо. Збираємо всі питання, і так само як проводили особисті прийоми з мешканцями, проводитимемо їх в «онлайні», щоб всі сумчани бачили, які доручення ми надаємо, які розглядаємо питання і яким чином вони вирішуються», – сказав очільник Сум.

Олександр Лисенко повідомив, що має намір першим відновити особисті прийоми громадян. Проводити їх він планує щовівторка, з 15:00 до 17:00, в режимі онлайн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: