У Сумській ОДА підтримують збереження відокремленого підрозділу «Локомотивне депо Смородине» в Тростянці

03.08.2020

У червні 2020 року депутати Тростянецької міської ради вирішили направити звернення до центральних органів влади, АТ «Українська залізниця», депутата ВР України по 162 виборчому округу Миколи Задорожнього, голови Сумської ОДА Романа Грищенка з приводу збереження в Тростянці підприємства «Локомотивне депо Смородине».

Сумська обласна державна адміністрація підтримала Тростянецьку громаду в питанні збереження в Тростянці відокремленого підрозділу «Локомотивне депо Смородине». Про це повідомляється у листі від 27 липня 2020 року, який надійшов до Тростянецької міської ради.

«Враховуючи, що реорганізація депо вплине на якість надання послуг залізничного транспорту населенню, підприємствам, розташованим на території Тростянецького району, а також призведе до соціальної напруги в місті та районі, Сумською обласною державною адміністрацією направлено лист АТ «Укрзалізниця» від 16.07.2020 № 01 – 17/7120 з пропозицією скасувати рішення про реорганізацію виборчого підрозділу «Локомотивне депо Смородине», — йдеться у листі за підписом заступника голови Сумської ОДА Сергія Пахольчука.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: