Поліція прокоментувала заяву освітян про неодноразові звернення з приводу знущань над 6-річним хлопчиком

03.08.2020

Відділ комунікації ГУНП в Сумській області надав офіційний коментар стосовно сьогоднішньої заяви заступниці начальника управління освіти Тетяни Дриги.

«12 березня цього року від адміністрації КУ Сумського навчально-виховного комплексу №16 надійшло подання з проханням про допомогу стосовно учня 2005 р.н., який постійно порушує дисципліну та порядок, ігнорує навчальний процес та цькує інших учнів. Всі заходи адміністративного впливу, а також виховні бесіди класного керівника соціального педагога та психолога результату не дали. На неодноразові виклики до школи та зауваження мама підлітка не реагує.

Працівники ювенальної превенції Сумського відділу поліції провели виховну бесіду з самим хлопцем та профілактичну бесіду з його матір’ю. На цього ж підлітка у листопаді минулого року вже надходило подання зі школи, і у грудні 2019 року на його маму вже складався адмінпротоколи за ч.3 ст. 184 КУпАП. Суд розглянув дані матеріали і виніс рішення про сплату жінкою штрафу у розмірі 850 гривень за невиконання своїх батьківських обов’язків», — повідомив відділ комунікації поліції області,передає Sumy.Today.

Нагадаємо, 31 липня у районі вул. Добровільна жителі перекрили залізничну дорогу: за їх словами, група підлітків зґвалтувала 6-річного хлопчика. Спочатку поліція назвала таку інформацію неправдивою, але пізніше перекваліфікувала кримінальне провадження по знущанню над хлопчиком у зґвалтування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: