«UA:Sumy» може не показати відкриття відремонтованого мосту в Климентовому через відсутність скандалу

04.08.2020

Сумські телевізійники були дуже розчаровані, коли у Климентовому не перекрили міст і вони не змогли показали численні автомобільні затори із втомленими людьми.

За декілька годин до офіційного відкриття мостового переходу в Климентовому в соціальних мережах промоутер одного з кандидатів у мери Сум Леся Гончаренко зробила гучну заяву, що нібито міст перекрили для того, аби чиновники змогли перерізати стрічку під час його офіційного відкриття.  Звідки це вона взяла – не зрозуміло.

Тож, очікуючи на «яскраву картинку», кореспонденти «UA:Sumy» «помчали» на місце пригоди та згодом були дуже розчаровані, бо не змогли виконати редакційне завдання.

Ми стали свідками, як журналістка Євгенія Токарєва телефонувала керівнику каналу Такулу (підручному екснардепу Медуниці) та розповідала, що перекриття мосту не буде, а далі як у фільмі «шеф, все пропало…».

Дійсно, за декілька днів до відкриття мостового переходу підпрядники випробовували міст із поступовим навантаженням на нього і, звісно, частковим перекриттям.

Можливо, факт ремонту мосту на Охтирщині для телевізійників — не такий значущий, як скандальна ситуація. Але вважаємо, що це – перемога для Сумщини, бо ремонт мосту у Климентовому був на певний час заморожений. І тільки зараз його нарешті довели до ладу, створивши сучасний і безпечний інфраструктурний об’єкт. Губернатор Сумщини Роман Грищенко поставив перед підрядниками завдання зробити його до початку серпня, забезпечивши при цьому повне фінансування.

Відтак є висока вирогідність, що сюжет про оновлення мостового переходу не вийде в ефір «UA:Sumy»…

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: