У Шостці дозволили роботу атракціонів у парках і зонах відпочинку

05.08.2020

4 серпня у Шостці відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалася епідеміологічна ситуація в місті. Крім того, було обговорено звернення одного з підприємців з проханням дозволити роботу дитячих атракціонів.

З огляду на, що Сумська область входить в «зелену зону», було висловлено думку про те, щоб дати дозвіл, але тільки за умови дотримання необхідних санітарних норм, передає shostka.info.

Завідуюча міськрайонним відділом Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Ірина Хаміцевич акцентувала увагу на тому, що після карантину перед початком роботи будь-який суб’єкт підприємницької діяльності повинен звернутися до відділу  та оповістити про початок роботи. Обов’язково проводиться гігієнічне навчання, лабораторний контроль якості дезінфекційних заходів.

Міська комісія з ТБ і НС прийняла рішення дозволити роботу атракціонів в парках і зонах відпочинку за умови забезпечення працівників і споживачів засобами індивідуального захисту (респіраторами або захисними масками), обробки контактних поверхонь дезінфікуючими засобами після кожного споживача, здійснення температурного скринінгу, дотримання правил виробничої та особистої гігієни, санітарних норм.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: