Обмеження роботи трьох медзакладів на Сумщині. Що про це відомо

05.08.2020

У Сумській області три медичні заклади частково обмежили роботу через коронавірус. Це Кролевецька та Недригайлівська центральні районні лікарні та Сумський міський пологовий будинок.

Станом на 4 серпня Кролевецька лікарня частково поновила роботу тих відділень, які були закриті. Про це в ефірі програми «Тема дня» повідомила лікарка обласного лабораторного центру Галина Христенко. За її словами, карантин «у хірургічному відділенні ще триває, але випадків захворювання не виявлено».

Поки закритою для прийому хворих залишається Недригайлівська ЦРЛ, повідомляє «Суспільне».

«В основному, медичні працівники, які захворіли, знаходяться на амбулаторному лікуванні, на самоізоляції і, мабуть один чи два лікуються в умовах стаціонару», — сказала Христенко. У цій лікарні на коронавірус інфікувалися 11 медичних працівників. Карантин там зможуть зняти тільки через 14 днів після того, як виявлять останнього хворого, повідомила лікарка.

Також закритим для прийому жінок залишається Сумський міський пологовий будинок, що на Троїцькій. Породіль у Сумах нині доставляють до обласного пологового. У закладі, за словами голови групи експертів з інфекційних хвороб Ірини Троцької, «четверо медиків захворіли недавно». Вона також повідомила, що в закладі залишаються пацієнти, госпіталізовані раніше і, відповідно, там працюють медики, у яких коронавірусу не виявили.

Усього на Сумщині на коронавірус інфікувалися 44 медичні працівники, повідомила Ірина Троцька.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: