Челендж губернатора: відремонтовано ще дві палати

06.08.2020

У рамках челенджу губернатора Романа Грищенка одна з найбільших будівельних компаній Сумщини оновила ще дві палати, цього разу — у Диспансері радіаційного захисту населення.

Компанія «Сумбуд» стала однією з перших, хто підтримав соціальну ініціативу керівника Сумщини Романа Грищенка щодо ремонту палат у лікарняних закладах регіону.

Взявши спочатку під «своє крило» палату у відділенні патології новонароджених, що у дитячій обласній клінічній лікарні, «Сумбуд» пішов далі – відгукнувся на заклик про допомогу медиків Диспансеру радіаційного захисту населення.

Результат не забарився і у переддень свого професійного свята будівельники завершили там ремонт двох палат та коридору.

Завідуючий хірургічним відділенням Сергій Кісєльов вражений результатом. Говорить, завдяки «Сумбуду» у них з’явилися сучасні, світлі та просторні палати.

«Зробили все швидко та якісно. Тут дійсно буде комфортно працювати медикам, а пацієнтам – відновлювати своє здоров’я», – підкреслив він і висловив слова вдячності за небайдужість до проблем закладу очільнику Сумщини Роману Грищенку та керівництву компанії – Павлу Новицькому, Олександру Бритову та Рубену Сумбатову.

Таким чином, підтримавши соціальну ініціативу губернатора, «Сумбуд» інвестує у розвиток медичної галузі Сумщини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: