На Сумщині затримали співробітника колонії, який намагався доставити засудженим заборонені предмети

07.08.2020

4 серпня 2020 року в державній установі «Роменська виправна колонія (№56)» було попереджено спробу доставки заборонених предметів до зони, що охороняється.

Так, близько 8:45, у ході проведення спільних заходів співробітниками оперативного відділу установи, сектору внутрішньої безпеки у Північно-Східному регіоні Управління з питань внутрішніх розслідувань та безпеки персоналу Департаменту з питань виконання кримінальних покарань та Роменської місцевої прокуратури Сумської області, біля КПП по пропуску людей було зупинено співробітника установи громадянина Т., у кишені формених брюк якого знаходився невідомий поліетиленовий пакунок.

Зі слів співробітника, у пакунку містилася наркотична речовина «канабіс», тому на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Роменського ВП ГУНПУ в Сумській області.

Громадянин Т. добровільно видав працівникам правоохоронних органів пакунок, в якому під час догляду було виявлено речовину рослинного походження, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб.

Пакунок приблизною вагою 150 г лейтенант мав намір занести до зони, що охороняється, невстановленим засудженим за грошову винагороду та подальшого розповсюдження наркотичної речовини в середовищі засуджених.

Наразі складено відповідні матеріали, які зареєстровані в Книзі обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події в державній установі «Роменська виправна колонія (№56)», та разом з вилученою речовиною передані до Роменського ВП ГУНПУ в Сумській області для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: