Мер Сум провів перший онлайн-прийом громадян

07.08.2020

Міський голова Олександр Лисенко провів перший особистий прийом громадян у режимі онлайн, де відповів на вісім звернень сумчан. У більшості звернень містяни порушували питання житлово-комунальної сфери.

У двох зверненнях (буд. № 1/1 на вул. Харківська та буд. № 4 на вул. Г. Кондратьєва) йшлось про капітальний ремонт ліфтів. Щодо першого, Олександр Лисенко доручив департаменту інфраструктури міста перевірити виконання робіт і потім повідомити його, по другому – опрацювати з мешканцями питання проведення робіт на умовах співфінансування з бюджету Сумської міської ОТГ. Виконання робіт за цим же принципом – таку можливість департамент інфраструктури має розглянути і щодо капітального ремонту будинку капітального ремонту буд. № 24 по вул. Римського-Корсакова, до того обслуговуюча організація повинна провести в цьому будинку поточний ремонт.

Три звернення щодо ремонту прибудинкової території (буд. № 8 на пр-ті Шевченка, буд. № 34 на вул. Данила Галицького, будинки № 24, № 26 № 28 по вул. Римського-Корсакова) очільник міста скерував до управління капітального будівництва та дорожнього господарства: два перші – для включення вказаних об’єктів до плану робіт на 2021 рік, третє – для з’ясування ситуації на місці.Департаменту інфраструктури міста при складанні планів на наступний рік міський голова наказав врахувати капремонт підпірної стіни в районі буд. № 10 по вул. Нижньохолодногірська. Цьому структурному підрозділу Олександр Лисенко доручив також розібратись у питанні визначення площі прибудинкової території та сплати за неї для буд. № 165/126 на вул. Г. Кондратьєва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: