Токар уявив себе Президентом України та підписав Меморандум із неіснуючою державою

07.08.2020

Принаймні такий висновок можна зробити з новини, оприлюдненої сьогодні на сайті Сумської обласної ради.

Згідно з повідомленням, голова облради Володимир Токар 7 серпня підписав Меморандум (дослівно) «про співробітництво та взаємодію між Україною, Корейською Республікою, Сполученими Штатами Америки, Республікою Польща, Ізраілем та Ірландією». Мова йде нібито про заплановану співпрацю сторін, спрямовану на розвиток української та світової системи охорони здоров’я, у тому числі у боротьбі з COVID-19.

Ідея наче зрозуміла. Одне незрозуміло: яким боком голова облради може підписувати документи від імені української сторони? Що це — манія величі або шизофренія? Напевне, звикнувши боротися за крісло очільника, пан Токар щось переплутав і уявив себе Президентом або міністром МЗС, наділивши себе повноваженнями всеукраїнського рівня. Тільки хочеться спитати, де у той час, коли підписували Меморандум, ховався Трамп від Америки або Дуда від Польщі, а ще цікавіше — як виглядає президент «Корейської республіки», з якою пан Токар також підписав документ, бо, наскільки всім, окрім Токаря, відомо, держави саме із такою назвою на нашій планеті не існує. Є лише Республіка Корея.

Залишається потурбуватися, чи все добре у стінах облради і чи не потрібна медична допомога тим, хто почав підписувати угоди із вигаданими країнами?..

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: