Кулеметники 58-ї ОМПБр – переможці змагань на першість ОК “Північ”

08.08.2020

У змаганнях на кращу обслугу кулемету Калашникова (модернізованого) на першість оперативного командування “Північ” взяли участь військові з 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Виговського та 1 окремої Сіверської танкової бригади. Проходила боротьба з 5 по 7 серпня на загальновійськовому полігоні оперативного командування «Північ» у селищі Гончарівське.

Про це повідомляють на сторінці оперативного командування “Північ” у мережі Фейсбук.

У підсумку за загальною сумою балів перше та третє місця зайняли обслуги з 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Виговського. Відповідно танкісти стали другими та четвертими.

Воїни змагалися у спортивній номінації, демонстрували дії в обороні, під час потрапляння в засідку та в наступі.

Такі щорічні змагання серед наших військових не тільки формують у них характер та дух до перемоги, а й забезпечують їх готовність до виконання визначених завдань в складних умовах обстановки. Крім того, конкурси у процесі бойової підготовки особового складу підвищують рівень польової виучки, удосконалюють теоретичні знання, практичні уміння та навички, необхідних для виконання завдань, – зазначають в управлінні підготовки ОК «Північ».

Кращі кулеметні обслуги матимуть можливість представити частину і оперативне командування на аналогічних змаганнях на першість Сухопутних військ ЗС України. А якщо отримають перемогу – то і на рівні Збройних Сил України.

До слова, конкурс відбувся за дотримання карантинних умов, а саме після підтвердження відсутності ознак захворювання на COVID-19 в усіх учасників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: