На Сумщині в селян викрали двох бичків

08.08.2020

Про зникнення двох молодих бичків з приватного господарства до поліції повідомив сам власник худоби, житель одного з сіл району. За словами заявника, худобу викрали вночі з зачиненого сараю.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Білопільського відділення поліції. Оглянувши місцевість та опитавши потерпілого і всіх можливих свідків, правоохоронці запідозрили у скоєнні крадіжки 67-річного жителя іншого села.

«Раніше судимий чоловік потрапив під підозру тим, що дуже хотів придбати саме цих бичків, однак не зійшовся з господарем у ціні, – коментує ситуацію Ігор Кісільов, начальник Білопільського відділення поліції. – Однак і в його власному господарстві тварин не виявилось. Ми мали всі підстави вважати, що худоба жива, проте десь схована. І наші оперативники таки з’ясували, що телята знаходяться в лісі, а сам підозрюваний за ними дуже ретельно доглядає, доставляючи їм воду та корми».

 

В поліції за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 185 КК України. Вилучену худобу наразі повернули власнику. На літнього чоловіка очікує покарання у вигляді ув’язнення на строк від 6 до 8 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: