“Отримав тілесні ушкодження”: Адвокат – про затримання посадовця екоінспекції в Сумах

09.08.2020

Заступник начальника Держекоінспекції Сумщини Олександр Уваров отримав тілесні ушкодження під час затримання. Про це під час судового засідання 6 серпня сказав його адвокат Василь Матішинець.

Тепер Уваров пройде судово-медичну експертизу. Нагадаємо, 6 серпня йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 1 жовтня.

Підозрюють Уварова в отриманні хабаря у сумі 50 тисяч гривень. За версією слідства, гроші просив, аби не фіксувати порушення, виявлені під час перевірки товариства “Керамея”. “Жодних актів не підписував, це взагалі не відноситься до моїх професійних обов’язків”, – сказав у залі суду Олександр Уваров.

Саме домашній арешт для Олександра Уварова просив його адвокат. Прокурорка обласної прокуратури Марина Погребняк у залі суду надала обгрунтування щодо взяття Олександра Уварова під варту на 60 діб, до 3 жовтня.

За словами речниці прокурора Сумської області Наталі Науменко, зараз у прокуратурі вирішують, чи будуть оскаржувати ухвалу суду.

suspilne.media

Читайте також: Депутат облради не пустив поліцію на обшук до затриманого посадовця екоінспекції через стосунки з його донькою?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: