У Верхній Сироватці збираються звільнити начальницю відділу освіти

09.08.2020

Громада Верхньосироватської ОТГ обурена висловами начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту сільради Юлії Божок — дружини депутата облради Андрія Божка, якого судять за хабарництво.

У своїх коментарях у Фейсбуці Юлія Божок назвала місцевих мешканців забитими, зашореними та неграмотними. При цьому в коментарі сама допустила безліч граматичних помилок.

Вказується, що Юлія Божок не має педагогічного стажу, а до призначення працювала комірником в аптеці м. Глухів.

Як повідомляють на сторінці Верхньої Сироватки у Фейсбук, обурена громада закликає місцевих депутатів зібратися на сесію та звільнити Юлію Божок із посади за ці висловлювання.

Нагадаємо, що конфлікт розпочався на ґрунті присвоєння премії Верховної Ради України директорці місцевої школи Зої Нечипоренко. У п’ятницю, 7 серпня, за рішенням Сумської обласної ради внесено клопотання про присудження Премії Верховної Ради України директору школи Верхньої Сироватки Нечипоренко З. О. Клопотання про нагородження вніс особисто губернатор області Роман Грищенко. Депутатами облради враховано високий професіоналізм Зої Нечипоренко, її сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти, впровадження сучасних методів навчання та виховання підростаючого покоління.

Нечипоренко Зоя Олександрівна — педагог із понад 35-річним стажем, працює директором Верхньосироватської спеціалізованої школи І –ІІІ ступенів з 2002 року. Як сучасний директор школи прагне враховувати тенденції соціальних перетворень у суспільстві, запити батьків, інтереси учнів і професійні можливості вчителів, здійснювати вибір шляхів оновлення педагогічного процесу та ефективно керувати ними. Ціленаправлено й послідовно використовує інноваційні методи роботи з людьми, об’єднує колектив, координує їхні дії, уміє цінувати свій час і час підлеглих.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: