Жительку Ямпільщини судили за афери в Instagram

10.08.2020

Козелецький районний суд Чернігівської області визнав жительку Свеси Ямпільського району винною у шахрайстві, але присудив їй лише 680 гривень штрафу .

Відповідний вирок був винесений 5 серпня, передає yampil.info.

В ході слідства було встановлено, що свесянка через соціальну мережу Instagram запропонувала іншій жінці придбати дитячу куртку, кросівки та шапку, яких в дійсності не мала. Розуміючи, що вона обманює потерпілу та не збирається продавати їй обумовлений товар, вона повідомила, що умовою доставки речей буде переведення коштів в сумі 900 грн. на картковий банківський рахунок відкритий в АТ КБ «Приват Банк», після чого замовлений товар буде негайно доставлений на вказану адресу. Потерпіла, повіривши злодійці, здійснила перерахування готівкових коштів. Отримавши їх, свесянка товар не надіслала, а розпорядилась ними на власний розсуд.

Допитана в судовому засіданні жінка свою вину у висунутому звинуваченні визнала у повному обсязі, щиро покаялася і дала показання, які за своїм змістом відповідають викладеним вище обставинам вчинення кримінального правопорушення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: