Мер із Сумщини іде на вибори від «Слуги народу»

10.08.2020

Кролевецький міський голова Олександр Бобровицький йде на вибори від «Слуги народу». Про це сьогодні, 10 серпня, він заявив на зустрічі з керівництвом району та сільськими головами.

“Моє рішення пов’язане з тим, що потрібно й надалі розвивати нашу громаду: ремонтувати дороги, залучати інвестиції, забезпечувати роботу лікарні та добробут кожного жителя Кролевеччини. Вже сьогодні від центральних органів влади нашій громаді приділяється неабияка увага – це і проєкт “Велике будівництво”, що реалізовуємо у вигляді нових доріг, стадіону в першій школі тощо. Нас підтримують народні депутати, керівництво держави і ми не можемо втратити таку нагоду”, – прокоментував своє рішення міський голова.

Нагадаємо, Кролевецький міський голова був обраний на посаду за результатами перших виборів Кролевецької об’єднаної територіальної громади від 30.04.2017. Повноваження здійснює з 10.05.2017. На виборах отримав 77 % голосів виборців Кролевецької ОТГ. Фракція «Укроп» в міській раді – найчисельніша (7 депутатів). Сьогодні, політична партія “Укроп” на Сумщині розформована і на місцевих виборах у 2020 році представлена не буде.

05453.com.ua

Читайте також: Став відомий донецький кандидат у мери Сум

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: