У Шостці встановили нові камери відеоспостереження

11.08.2020

На вулицях Шостки продовжують встановлювати камери відеоспостереження. Миру, 11, Арт-центр та Сінема-центр – це локації, де вони з’явились. У кожному модулі встановлено по дві камери, тобто у підсумку їх – 6. Кожна з них коштує 3 тисячі. Все це в рамках програми «Безпечне місто», розповів Шосткинський ІТ-шник Олександр Андрусенко.

«Це не повна заміна проводовим камерам, які встановлюються в місті. Це тестовий пілотний проект. Ці камери використовуються там, де складно або з якихось причин немає сенсу проводити оптику», — пояснив він.

Камери пишуть відео у Full HD якості. Доступ до нього є у поліції, також надаватиметься по запиту шосткинцям, передає shostkanews.city.

Додатково ці камери транслюють у міський додаток «Шостка» картинку дозволом 640*480. Це пов’язано з тим, що використовується мобільний інтернет передачі картинки. Весь архів накопичується на Google Фото.

Незабаром нові камери встановлять біля заводоуправління заводу «Зірка» та на інших локаціях.

«Зараз вивчаємо питання на об’єкти культури і об’єкти освіти, біля шкіл, на пішохідних переходах біля шкіл, можливо двори. Там є якісь нюанси по трансляції людей і дітей, які потрапляють в кадр. Ми з цим розберемося, і тоді будемо далі рухатися», — зазначає Олександр Андрусенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: